Over Earth Label 

Wij zijn Earth Label, het allereerste sociale eco-platform. Wij verbinden duurzame initiatieven, bedrijven en producten met jou als consument.

Help ons bij het bouwen van dit platform en deel jouw input door het beantwoorden van drie simpele vragen. Je bent een held!

Visie

In 2018 maakt Parcival samen met zijn vriendin een lange reis door Australië & Nieuw Zeeland. Wat hem daar opvalt is de manier waarop mensen leven. Verbonden met de natuur, bewust bezig met duurzame voeding en producten. Terug in Nederland schrikt hij van het contrast. Producten verpakt in een dubbele laag plastic, totale vervreemding van onze natuurlijke omgeving. Als dit de Nederlandse maatschappij is, moet er iets veranderen.” Het idee voor Earth Label ontstaat. Een platform waarop alle duurzame initiatieven en producten worden verbonden met de consument, waardoor groene, constructieve keuzes toegankelijker worden.

De mindset moet veranderen naar een duurzaam leven als norm. Duurzaam leven is mogelijk. Earth Label faciliteert deze lifestyle”

Missie

De façade van onze snelle consumptiemaatschappij valt weg. Om ons heen zien we verandering. De noodzaak voor een circulaire economie wordt steeds urgenter. Earth Label wil een community zijn die een positieve, bewuste manier van leven mogelijk maakt en promoot. We vertellen de verhalen van lokale helden die hun steentje aan deze verandering bijdragen. We organiseren events en workshops waar we samenkomen om verder te groeien en elkaar te inspireren. We willen toe naar een norm waarbij de impact van ons gedrag een gunstig effect heeft op de planeet.”

Even dromen. Het is 2023 en je loopt door de supermarkt. Je gaat een appeltaart bakken en met je smartphone zoek je in de schappen de ingrediënten uit. Duurzame producten, Earth Label gecertificeerd. Als member van de community gebruik je de Earth Label-app om razendsnel de footprint van je appels, meel en noten te berekenen. We moeten er iets leuks van maken, iets waar mensen plezier aan beleven. Straks heb je Pokemon Go en de Earth Label Challenge Go!”

If you nourish the universe, the universe will nourish you”

Stichting Earth Label

Parcival

Oprichter & Voorzitter

Hanna

Secretaris

Suzanne

Penningmeester

Yvonne

Schrijfster & Publicity Relations

Kim

Haarlem Community 

Onze partners 

Translate »

Pin It on Pinterest