Natuurlijk met Steef & Plogsack

Daan: “Zwerfvuil verstoorde het harmonieuze beeld van dat mooie strand. Ik besloot het op te ruimen en ontdekte dat ik per vierkante meter een verschil kon maken. Mijn hond ging ervan kwispelen en ik voelde me beter.”

Hoi! Wij zijn Daan & Steef, ook wel bekend van de Beach Clean-up NL. In 2019 liep Steef de hele Nederlandse kust af, in 2020 deed Daan dit en in juli 2021 hebben wij samen alle stranden van Nederland opgeruimd. Ook hebben wij in 6 kustplaatsen City clean-ups uitgevoerd. Al onze projecten zijn erop gericht om op een enthousiaste manier bewustwording te creëren rondom milieuvervuiling en klimaat. Wij hopen zo een golf van bewustwording vanuit de zee over het land te laten vloeien d.m.v. opruimacties. Op 18 september stroomt onze golf Haarlem in tijdens World Clean up Day. Dan gaan wij in Parkwijk aan de slag om het zwerfafval aan te pakken tijdens de Haarlem City Clean-up. Doe jij ’t ook?

Wij nodigen iedereen uit om ons mee te helpen de wereld een klein beetje mooier te maken. #maakeenminiverschil

Samen maken we een MEGA verschil!

Meer lezen in het interview klik dan hier of help ons tijdens de Haarlem Cleanup Day!

Je ontvangt na aanmelding één keer per week een mail met kwalitatieve artikelen. Dus geen spam waar je niet op zit te wachten. 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This