Koos de Koala – Eerste boek & serie

Wie is Koos:

We zitten midden in de introductie van Koos de Koala – het nieuwe groene kidsfiguur. Koos is ontstaan vanuit onze behoefte om kids én hun (groot)ouders te informeren over onze natuur en het milieu. Hij is bedacht en ontwikkeld door ons – Zoobiyoo, de organisatie achter Koos. Graag willen wij via ouders, grootouders en kids een positieve impact hebben op de natuur en zware onderwerpen mbt het milieu, klein & toegankelijk maken. Met Koos gaan we op avontuur voor een groene aarde. Dat is onze pay-off. 

Zijn avontuur lees je in zijn eerste boek ‘Koos zoekt een huis’. Maar zijn avonturen gaan verder. Koos gaat de hele wereld over en helpt andere dieren in nood die hij tegenkomt, zodat deze dieren niet hetzelfde hoeven ondergaan als hij. Het verhaal van Koos gaat verder online. Op YouTube heeft hij zijn eigen serie: Koos & Moos. 

We willen proberen kids bewust te maken en ze te leren om lief te zijn voor de aarde. Met Koos leren we al vroeg over de natuur, en begrijpen we hoe we hier zélf invloed op hebben. Met Koos maak je plezier en via de verhalen ga je al vroeg nadenken over hoe je hem zou kunnen helpen. Maar Koos is er ook voor hun ouders. Zij kunnen hem volgen via zijn Instagram of Facebook kanaal. Hier deelt hij praktische tips, talloze leuke acties en uiteenlopende activiteiten om het dagelijks leven (vrij gemakkelijk) wat groener te maken.
We hebben net een enorm succesvolle crowdfunding afgerond, met zo ontzettend veel toffe reacties! Wij dromen van een duurzame en groene aarde die we samen kunnen doorgeven aan de volgende generaties. Inmiddels werken er al ontzettend veel fantastische mensen mee om dit project tot een succes te maken!
 
Wij zijn een startup met een idealisme: bewustzijn creëren over wat er speelt in de wereld mbt natuur en milieu. In een kleurrijk en eenvoudig jasje gestopt, zodat ouder en kind het leuk vinden om hier iets over te leren, en er uiteindelijk in de toekomst iets mee zullen doen. Zaadjes planten… Letterlijk en figuurlijk.
Vanaf half november liggen ook duurzame producten van Koos in de winkel; sokken voor kids en volwassenen (gemaakt van gerecyclede visnetten). Bij aankoop van een setje steun je Trees for All en planten we hopelijk snel een nieuw bos uit naam van Koos. En urenlang leer- en speelplezier beleeft het hele gezin met onze XXL kleurposter met puzzels, topografie en leuke weetjes

Je ontvangt na aanmelding één keer per week een mail met kwalitatieve artikelen. Dus geen spam waar je niet op zit te wachten. 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This