Goeie acties waar je blij van wordt

 

De wereld verandert: Klimaatverandering en vervuiling vormen een serieuze bedreiging voor ons leven en dat van onze kinderen. Dit besef dringt steeds meer door en zorgt dat mensen er iets aan willen bijdragen om deze uitdagingen aan te pakken. Maar wie, wat en hoe? Moreel leiderschap is een grote uitdaging.

Overheid en bedrijfsleven kampen met een gebrek aan vertrouwen, en burgers voelen zich vooral onmachtig: als ik wat doe helpt dat toch niet. Terwijl juist de burgers de sleutel tot verandering in handen hebben. Als burgers anders gaan denken en doen, volgt de politiek en het bedrijfsleven vanzelf. Om burgers en bedrijven te mobiliseren wil The Happy Activist laten zien welk verschil we samen kunnen maken. En hoe makkelijk en leuk dat kan zijn.

 

Duurzame burgerinitiatieven

Daarom richt The Happy Activst zich op de vele positieve duurzame burgerinitiatieven van ons land. Daar zit namelijk de energie én de sympathie die de rest van ons massaal kan inspireren om ook in actie te komen.

The Happy Activist is een platform die gratis zendtijd biedt aan deze kleine groene initiatieven. Met korte video’s en activaties. Zo zorgen we voor meer bereik. Daarnaast helpt The Happy Activist door ze te koppelen aan merken en organisaties uit ons netwerk. Zo helpen we samen deze kleine initiatieven groter te worden.

The Happy Activist is opgericht in 2018 door Matthijs Jaspers.

 

Contactgegevens

Je ontvangt na aanmelding één keer per week een mail met kwalitatieve artikelen. Dus geen spam waar je niet op zit te wachten. 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This