True Price wil een kapotte economie repareren

 

True Price is een sociale onderneming met de missie om duurzame producten te realiseren die voor iedereen betaalbaar zijn. Dit doen ze door consumenten de echte prijs van producten die ze kopen, te laten zien en die vrijwillig te te laten betalen.

Alles wat je koopt laat sporen achter. Je kopje koffie in de ochtend, dagelijks T-shirt of avondlippenstift. Vaak zijn er natuurlijke en sociale kosten aan verbonden. Voorbeelden van sociale kosten zijn extreem lage lonen of een onveilige werkomgeving, en natuurlijke kosten zijn luchtverontreiniging of klimaatverandering. Mens en natuur betalen hiervoor een prijs, die niet is inbegrepen in de prijzen die je bij de meeste winkels betaalt.

De missie van True Price is om je de echte prijs van producten te laten zien. We hebben de True Price Store geopend om consumenten producten met een echte prijs aan te bieden.

True Price helpt daarnaast bedrijven om echte prijzen toe te passen. Gebruik onze bronnen of neem contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen.

 

 

Contactgegevens

Address: Haarlemmerplein 2, 1013 HS Amsterdam

Website: www.trueprice.org

E-mail: info@trueprice.org 

Tel: +31(0)20 240 344

 

Je ontvangt na aanmelding één keer per week een mail met kwalitatieve artikelen. Dus geen spam waar je niet op zit te wachten. 

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This